Πληροφορίες για την παράδοση και την πολιτική επιστροφών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και μπορείτε να προμηθεύεστε τις διαθέσιμες παλαιές σοδειές του Κτήματος Γεροβασιλείου. Η παραγγελία σας όμως μπορεί να προωθηθεί μόνο τις εργάσιμες ημέρες, ώρες γραφείου. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ημέρες που το Κτήμα παραμένει κλειστό.

Οι ώρες παράδοσης των κρασιών εξαρτώνται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Για την καλύτερη σας εξυπηρέτησή συνεργαζόμαστε με περισσότερες από μια εταιρείες ταχυμεταφορών, δεδομένου ότι οι χρεώσεις ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή ή την πόλη.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email, που θα την επιβεβαιώνει. Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στο Τμήμα Πωλήσεων και προωθηθεί για παράδοση, θα αποσταλεί ένα δεύτερο email, που θα σας πληροφορεί σχετικά με την αποστολή.

Πριν την πληρωμή σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου.

Σε περίπτωση που θα θέλατε να στείλετε ένα δώρο, έχετε τη δυνατότητα κατά την παραγγελία να συμπληρώσετε διαφορετική διεύθυνση χρέωσης και αποστολής. Έτσι, η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα αποσταλεί στη διεύθυνση χρέωσης ενώ το δώρο σας θα φτάσει στη διεύθυνση αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν έξοδα συσκευασίας και μεταφοράς, καθώς και ασφάλεια θραύσης.

Για παραγγελίες άνω των 50€ δε χρεώνονται τα έξοδα αποστολής.

 

Διαθεσιμότητα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να προμηθεύεστε παλαιές σοδειές μας. Είναι διαθέσιμες προς πώληση φιάλες των 0,75 L και 1,5 L. Οι φιάλες των 3 L, 5 L και άνω είναι διαθέσιμες απευθείας μόνο από το οινοποιείο για λόγους ασφάλειας κατά τη μεταφορά τους.

Η αποστολή των κρασιών σε περιόδους, που οι θερμοκρασιακές συνθήκες κρίνονται ακατάλληλες για τη μεταφορά των κρασιών (π.χ. Ιούλιος-Αύγουστος) θα αναστέλλεται.

 

Επιστροφές

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα. Το αρμόδιο τμήμα θα εξετάσει το αίτημα σας και θα δράσει ανάλογα. Οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές μετά την πάροδο 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής.