Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στο Κτήμα Γεροβασιλείου

2 Νοε. 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Κτήμα Γεροβασιλείου γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, 11:00-19:00 με ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, έκθεση φωτογραφίας, συναυλία, και ελεύθερη είσοδο.

Οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στον αμπελώνα και στο οινοποιείο και να περιηγηθούν στο μουσείο οίνου. Στη γευστική δοκιμή, ειδικά για την ημέρα, θα ανοιχτούν λιγοστές φιάλες των 3 λίτρων Κτήμα Γεροβασιλείου Μαλαγουζιά 2016. Πώς είναι η εξέλιξή της στο χρόνο μέσα σε φιάλη μεγάλου όγκου;

Παράλληλα, το Κτήμα Γεροβασιλείου σε συνεργασία με την ομάδα Blind Pilots, παρουσιάζουν μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας στις εγκαταστάσεις παραγωγής του κρασιού. Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και για μία εβδομάδα, 27 Έλληνες φωτογράφοι, μετά από πρόσκληση των Blind Pilots θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους, με θέμα το “Χρώμα του Σταφυλιού”.

H ημέρα θα κλείσει με το swing γκρουπ Speakeasies Swing Band, σε μια πρωτότυπη εμφάνιση, μέσα στο χώρο εμφιάλωσης του Κτήματος, στις 19.30.

Πίσω από τους Βlind Pilots κρύβεται μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων από τη Θεσσαλονίκη, που εδώ και έξι χρόνια ασχολούνται με τον πολιτισμό, συγκεντρώνουν ό,τι εξαιρετικό τους τραβάει την προσοχή στον ατέρμονο διαδικτυακό χάρτη και το παρουσιάζουν μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν αλλά και της -πτήσης- σελίδας τους.

 

Πληροφορίες:
Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στο Κτήμα Γεροβασιλείου
Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, 11:00-19:00
Έκθεση φωτογραφίας: το Χρώμα του Σταφυλιού (Διάρκεια έκθεσης: 12-19 Νοεμβρίου 2017)
Live: Speakeasies Swing Band, στις 19:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

http://theblindpilots.com/
https://www.facebook.com/speakeasies/
http://www.gerovassiliou.gr