Τα Βοροινά των Χριστουγέννων: ένα κρασί για μία ευχή

9 Δεκ. 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Κτήμα Γεροβασιλείου συμμετέχει με τη σειρά Museum Collection

Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος», κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο, διοργανώνει, για φιλανθρωπικό σκοπό, την εκδήλωση γευσιγνωσίας «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» με σπάνια κρασιά και αμπελοοινικά αποστάγματα. Φέτος, λόγω των περιστάσεων, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ένωσης facebook & instagram.

Σοδειές από το 1998 έως σήμερα, σε μεγέθη φιαλών έως και 6 λίτρων, ακυκλοφόρητες ετικέτες, παλαιωμένα αποστάγματα και πολλές ακόμη προτάσεις, θα διατεθούν σε δημοπρασία για την στήριξη του έργου του «Make-A-Wish» (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος). 

Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις οινικές προτάσεις, και του Κτήματος Γεροβασιλείου, και τους κωδικούς της δημοπρασίας, από την ιστοσελίδα των ΒορΟινών (www.voroina.gr), καθώς και να πλειοδοτήσετε εκ των προτέρων (pre-bid) μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου, αποκτώντας πλεονέκτημα ιδιοκτησίας. 

Τη δημοπρασία έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW, πρόεδρος του εκπαιδευτικού οργανισμού Wine & Spirits Professional Center (W.S.P.C.).

Η συμμετοχή στη δημοπρασία είναι ανοιχτή προς όλους.  

Διαδικτυακός πλειστηριασμός: facebook & instagram
Προ-προσφορές (pre-bids) μέχρι τις 12/12, στις 12πμ: www.voroina.gr